Translate

Terapia cu placute de cupru


Aceasta terapie prezinta avantajul foarte mare este ca nu doare, efectul este aproape imediat şi nu există contraindicaţii. Scapi de disconfortul provocat de înțepături si nu există pericolul infectării. Nu au contraindicații și pot fi folosite și de femeile însărcinate, pe care le ajută să scape de grețuri și de durerile de spate.
Placutele de cupru  sunt plasate pe meridianele energetice (ca în cazul acupuncturii)cu ajutorul unor leucoplaste de unică folosință, pe traiectul rădăcinilor nervoase și în zonele dureroase, în locul acelor. Trebuie repetat de câte ori bolnavul simte din nou durere dar, dacă are grijă să se ferească de factorii care îi declanșează criza (cum ar fi să ridice greutăți, expunerea la frig etc.), problemele pot să apară mai rar sau chiar să nu mai revină.
În afecțiunile reumatice, pe lângă faptul că diminuează durerile, acest tratament scade contractura musculară și crește mobilitatea pacientului. Terapia este de asemenea ideală pentru bolnavii care au și probleme gastrice, și prin urmare, nu pot suporta medicamentele antireumatice, care afectează si irita  stomacul  .
Terapia cu plăcuţele de cupru reduce inflamaţia, în special pe cea a nervilor periferici iar in cele mai multe  cazuri efectul este imediat, ameliorarea durerii . Terapia se poate aplica şi persoanelor care au şi alte boli asociate grave, cum sunt cancerul sau cardiopatia, echilibrarea energetica ajutand progresiv organismul uman.