Bratara din cupru

bratara din cupru
Bratara din cupru .
Pentru inf0rmatii telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com



Inainte de a comanda o bratara din cupru va rog sa va masurati inchietura mainii si sa-mi dati masura exacta in centimetri, intrucat eu creez pentru fiecare persoana in parte.
Mai multe lucrari in cupru gasiti pe site-ul de prezentare:
http://hadarugart.weebly.com/
.....................................................................................................................................................
Bratara din cupru  este realizata manual, la rece  din sarma sau tabla de cupru cu o puritate foarte mare a cuprului gravata cu modele creatii persoanale sau  din sarma de cupru de diferite dimensiuni folosind doar  clestele si ciocanul. Doresc sa subliniez ca imbinarea diferitelor elemente din cupru se face fara cositor sau sudura doar prin mici cleme de legatura realizate tot din cupru. Practic bratara din cupru  este 100 % realizata doar din cupru fara adaos de alte materiale straine pentru lipire. 
La cerere pot grava pe bratara din cupru :  Floarea Vietii, simboluri sacre romanesti , lupul dacic sau alte simboluri energetice .
Pentru comanda unei bratari de cupru am nevoie de o masura a incheieturii mainii in centimetri , intrucat eu creez pentru fiecare persoana in parte.
Pretul unei bratari din cupru depinde de complexitatea lucrarii intre  25 lei  si 65 lei pentru cele din sarma.
Bratarile din tabla de cupru  gravate manual costa intre 35 lei  si 115 lei.
Cei care doresc sa priveasca cum prinde viata o lucrare in cupru va invit pe canalul de You Tube:Hadaruga  unde am postat mai multe imagini cu bratari din cupru.
Pentru comenzi bratari din cupru sau informatii  ma puteti contacta la telefon: 0759165234 sau pe E-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com  in oricare zi a saptamanii inclusiv sambata si duminica !

Bratari din cupru realizate manual, telefon: 0759165234, sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Mai multe exemple pentru   bratari din cupru gasiti pe site-ul de prezentare: http://hadarugart.weebly.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru