Sticla de vin acoperita manual in cupru



Ca artizan am incercat sa aduc mereu in fata publicului creatii noi, izvorate din suflet.
Cea mai mare provocare este sa bati cu ciocanul pe o sticla de vin fara sa o spargi iar in final sa bucuri ochiul prin ceea ce ai creat. Aceste sticle acoperite  in cupru au intre 250 si 900 de nituri de cupru , toate realizate si prinse manual pe obiectul din sticla. Procesul prin care acopar cu sarma de cupru sticla de vin nu include cositor sau sudura , totul se face la rece folosind doar clesti si ciocan .O observatie interesanta ar fi ca nici o sticla nu este la fel la sfarsit, fiecare avand ceva particular , deosebit ,precum sunt oamenii, diferiti dar frumosi in esenta.

Pretul unei sticle de vin acoperite manual in cupru este 550 lei iar daca se doreste gravura , prinderea unor frunze, flori sau pergamente realizate manual din tabla de cupru creste exponential cu complexitatea lucrarii.
Aceste creatii completeaza orice eveniment important din viata dumneavostra poate prin originalitatea lor , avand in vedere ca tot ce am creat este rezultatul unor cautari ,schite , si foarte multa munca!

Mai multe creatii in cupru, alama ,otel sau sticla gravata gasiti pe site-ul de prezentare:
http://hadarugart.weebly.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru