Bratara din cupru terapeutica - Hadarugart

 
Bratara de cupru terapeutica . Comenzi bratari de cupru la telefon: 0759.165.23 sau e-amail: hadaruga.mihai@yaho.com
Bratara de cupru terapeutica -Tel: 0759.165.234


Bratara de cupru terapeutica

Bratarile de cupru realizate de mine sunt rodul unor ani de munca, multe desene si schite , multa pictura, multa sculptura...
Inainte de a creea o bratara de cupru are loc o metamorfoza a simturilor, mintea mea focuseaza practic schita sumara a bratarii din cupru.
Practic de multe ori cand merg pe drum vad in fata ochilor noile bratari de cupru ce prind viata incet, le intorc pe toate partile ca intr-un model virtual 3D apoi cand ajung la atelier urmeaza creatia propriuzisa.

Majoritatea bratarilor de cupru le-am creat pentru persoane obisnuite ce incearca si alte terapii gen CUPROTERAPIA , incercand sa ziceam asa si alte tratamente dincolo de medicina clasica ce in afara medicamentelor nu-ti ofera alte solutii.

Putina lume stie ca bratarile de cupru sunt purtate in general de samani, terapeuti, respectiv persoane cu o puternica incarcatura energetica ce se ocupa in "timpul liber" si cu altceva....
Nimeni niciodata nu o sa-ti spuna "poarta o bratara de cupru pentru a te proteja"!!! 
Exista teorii verificate ce nu o sa apara niciodata scrise pe larg pentru public!
Oamenii trebuie tinuti mereu in intuneric, in frici si mult stres emotional....Se stie ca frica si stresul  influentea scaderea sistemului imunitar si uite asa esti abonat la farmacie si la medicul de familie!
Cum ar fi sa se spuna deschis in ziare  purtati o bratara de cupru cateva ore intrucat ajuta la sistemul imunitar...?!!


Cum ar fi sa spuna la "tembelizor"....purtarea unei bratari de cupru ajuta la curatirea sangelui deoarece cupru intra prin piele in sange apoi in sistemul limfatic!
Niciodata nu o sa gasiti adevarata informatie scrisa undeva intrucat omul tebuie mentinut in intuneric, in frica si foarte mult stres!

Stresul zilei de maine, stresul de a te imbolnavi de covid, de coronavirus scade sistemul imunitar si uite asa declansezi alte boli care stau bine mersi in asteptare.

Printre cei carora le-am creat bratari de cupru au fost multe persoane  au trecut prin cancer! Stiti ce mi-au spus majoritatea? Inainte de a apare cancerul au avut o mare suparare in familie, mult stress...intelegeti ce vreau sa spun?

Ati auzit  vreodata sa va spuna un doctor ca daca te superi foarte tare pe ceva, o emotie negativa intensa  poti ajunge sa declasenzi cancerul? !!

Se spune ca toti avem celule canceroase in corp ce stau intr-o stare latenta ce poate niciodata nu o sa se declanseze....dar din anumite motive noi le ajutam prin simplul fapt ca ne suparam foarte tare, are loc un soc emotional  iar cancerul se declanseaza !


Cine stie cum purtand o bratara de cupru te ajuta si emeotional si fizic?!
Sa va mai spun ceva ce prea putina lume stie, despre incarcarea energetica a unui obiect!
Cati dintre noi se gandeste ca purtand o bluza de fapt punem pe noi incarcatura energetica a celui ce a lucrat?! Mai conteaza oare pentru  cineva cand multe obiecte de vestimentatie "eftine"  din comert de fapt au fost lucrate in tari foarte sarace unde oamenii platiti foarte prost lucrand pe aceste haine le incarca practic cu suferintele si trairile lor?!
Stiu ca pentru multi oameni ce  spun eu acum sunt  prostii dar stiu cu siguranta ca  alte persoane ma inteleg perfect adica trebuie sa  fii atent cu ce energii te incarci cand atingi ceva cand primesti ceva!

Bratari de cupru terapeutice. Pentru comenzi tel: 0759.165.234 sau e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com
Bratara de cupru terapeutica -Tel: 0759.165.234



Subiectul acesta cu si despre incarcatura energetica a unui obiect  daca este pozitiva sau negativa este foarte vast dar cred eu ca are legatura si cu ce fac eu adica cu bratara de cupru.
Pentru cine nu stie eu pun mult suflet cand creez o bratara de cupru!


 Pentru mine bratarile de cupru sunt adevarate chei de arama ce deschid porti nestiute in sufletul celui cel le poarta!
Multe persoane mi-au spus ca incarc puternic energetic intr-un mod pozitiv bratarile de cupru ce le-am creat. Acum eu nu stiu decat ca tot ce am lucrat in cupru am facut cu pasiune si multe daruire.
Intotdeauna este o onoare pentu mine sa creez o bratara de cupru pentru sufletul romanesc, mai ales cand pe bratara de cupru gravez simboluri dacice, lupul dacic sau simboluri sacre romanesti.

Bratara de cupru cu lupul dacic. Pentru comenzi tel: 0759.165.234
Bratara de cupru cu lupul dacic -Tel:0759.165.234



Multumesc inca odata celor ce au les sa poarte o bratara de cupru terapeutica lucrata de mine incet, cu mult suflet si liniste interioara.

Sper ca toti ce poarta o bratara din cupru mestesugita  de mine sa simta emotia creatie, acea stare de NIRVANA ce ma cuprinde cand gravez bratara de cupru cu Floarea Vietii sau alte simboluri energetice.

Cred si simt  ca si pentru mine este o terapie energetica cand lucrez pe o bratara de cupru si cu un drum poate ma vindec si eu de ceva, cine stie....

Mai multe bratari de cupru lurate de mine cu mult suflet gasiti aici pe site-ul meu de prezentare: https://hadarugart.weebly.com/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru