Bratara de cupru cu floarea vietii

Bratara de cupru cu floarea vietii gravata manual. La cererea dumneavoastra pot sa gravez pe bratara de cupru si alte simboluri mistice. Pentru comenzi sau intrebari e-amail: hadaruga.mihai@yahoo.com sau tel: 0759.165.234
Bratara de cupru cu floarea vietii - Tel: 0759.165.234

 

Bratara din cupru este gravata manual cu floarea vietii. Practic toate bratarile din cupru realizate de mine sunt gravate manual urmarind desene si schite personale.
Inainte de a comanda o bratara de cupru va rog sa va masurati incheietura mainii unde vine pusa bratara din cupru si sa-mi dati masura exacta in centimetri pentru ca eu creez bratari de cupru pentru fiecare persoana in parte.
Bratara de cupru cu floarea  vietii este cea mai cautata bratara de cupru . Din cate mi s- a spus simbolul floarea vietii este simbolul maestrului.
La cererea dumenavoastra pot sa gravez pe bratara din cupru si alte simboluri mistice, simboluri sacre ce va reprezinta sau va ajuta.
Pentru comenzi sau intrebari raspund  pe e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com sau telefon: 0759.165.234.
Aici pe site-ul de prezentare : https://hadarugart.weebly.com/  gasiti mai multe fotografii cu bratari de cupru realizate de mine dea lungul timpului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru