Bratara medievala din cupru


Ca artizan ai libertate sa creezi ce simti , sa te lasi inspirat , sa simti bucuria sufletului tau cum se materializeaza intr-un obiect unic. Ce poate fi mai frumos decat sa completezi frumusetea unui om prin creatiile tale?!
Aceasta bratara  din cupru si pietre semipretioase este  rezultatul multor  schite si cautari , incercand prin mijloace rudimentare, ciocan, clesti si nicovala sa aduc in timpul prezent parfumul unor vremuri de mult apuse . Doresc sa subliniez ca toate bratarile sau  obiectele din sticla  acoperite cu arama sunt create manual 100%  fara sa ultilizez cositor sau sudura . Chiar daca acest proces prelungeste timpul de executie a lucrarii, produsul final incanta ochiul prin simplitate si poate originalitatea creatiei.
Bratara din imagine are o latime de 5,5 centimetri si aproximativ  o greutate de 90 de grame.
O astfel de bratara costa 475 lei . Daca se doreste un model mai simplu spre exemplu  cu o singura semipretioasa pretul scade direct proportional cu cerinta clientului ajungand pana la 125 lei pentru o bratara mai simpla in detalii.
Va multumesc ca ati ales sa cititi ceva despre creatiile mele . Daca aveti intrebari sau poate doriti sa comandati ceva , ma puteti suna la telefon: 0754541881 inclusiv sambata sau duminica ,sau pe e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Aici pe site-ul de prezentare gasiti mai multe creatii in cupru , alama , otel inoxidabil sau sticla gravata:
http://hadarugart.weebly.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru