Translate

Friday, 23 January 2015

Bratari din cupru gravate manual cu simboluri inspirate din motivele traditionale romanesti (CUPROTERAPIE)


Ca artizan si membru in Asociatia Mesterilor Populari Clujeni particip la nenumarate targuri de mestesugari.
Avand contact direct cu imensitatea culturala a mestesugului popular romanesc m-am inspirat si am creat pe tabla din cupru prin tehnica gravuri diferite compozitii cu simboluri romanesti.
Subliniez faptul ca nu am copiat modelele ci am incercat sa le combin sa  sintetizez folclorul prin prizma gandurilor mele apoi sa le astern pe aceste bratari. Toate bratarile sunt realizate la rece , imbinarea elementelor din cupru  s-a facut fara utilizare de cositor si alte substante periculoase organizmului, folosind doar clesti si ciocanul.
Doresc sa reamintesc faptul ca bratarile  din cupru sunt tot mai mult cautate si purtate pentru proprietatea magica a aramei , impotriva atacurilor energetice,protectia aurei,energizarea trupului ,efect antimicrobian,cuproterapie..
La cerere bratarile se pot crea dupa dimensiunea incheieturii mainii clientului ,pretul depinzand de complexitatea lucrarii.
Sper sa reusesc sa aduc ceva in sufletul dumneavoastra prin lucrarile mele iar simplul fapt ca purtati o bratara din cupru cu simboluri romanesti sa va  intregeasca aura spirituala prin incarcatura energetica a lucrarii.

Mai multe creatii in cupru gasiti aici pe site-ul de prezentare : http://hadarugart.weebly.com
Bratara este realizata manual din tabla de cupru prin tehnica gravurii pe metal,dupa modele creatii personale. Intrucat bratara nu contine cositor si alte substante folosite pentru lipire ,vibratia metalului este constanta , iar proprietatea energetica a cuprului functioneaza la un maxim de potential . De subliniat ,cu cat obiectul folosit in cuproterapie are o concetratie de cupru mai mare cu atat efectul terapeutic este mai rapid si mai intens .Se poate folosi cu succes in cazul pierderilor de energie (vampiri energetici) sau pentru efectul antimicrobian al cuprului (CUPROTERAPIE)

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
Post a Comment