Translate

Thursday, 25 December 2014

Cuprul antimicrobian?


Antimicrobian reprezinta  capacitatea unui material de a putea distruge ori inactiva microbi, bacteriile, ciupercile şi viruşii.
Dovezi care demonstreaza capacitatea antimicrobina a cuprului  apar in urma  unor experimente in  Marea Britanie . Acolo a fost  ales Spitalul Selly Oak din Birmingham, parte a Clinicilor Universitare NHS Trust, tot din Birmingham, ca centru de testare pentru această nouă metodă de prevenire a infecţiei. Primele rezultate ale testelor au arătat în mod clar efectul antimicrobian real în mediul clinic al cuprului, şi faptul că pe suprafeţele de cupru au fost cu 90-100% mai puţine infecţii bacteriene în comparaţie cu suprafeţele de control din materiale tradiţionale. Alte studii clinice sunt efectuate în Germania, Chile, Japonia şi SUA.
Practic  agenţii patogeni pur şi simplu nu supravieţuiesc pe suprafeţele din cupru , acesta fiind  capabil să întrerupă lanţul de infecţie .
 Sursa : http://www.cupru.com/intrebari-si-raspunsuri-despre-cuprul-antimicrobian

 Mai multe creatii in cupru gasiti aici pe site-ul de prezentare : http://hadarugart.weebly.com/ Se poate comanda prin mail : hadaruga.mihai@yahoo.com ,sau telefon:0754541881.

Post a Comment