Reiki bioenergia vindecatoare !?



REIKI reprezinta o metoda traditionala japoneza de relaxare care promoveaza o mai rapida vindecare si recuperare a intregii fiinte in caz de boala sau de suferinta. Cuvantul "Reiki" este format din doua caractere japoneze (kanji): "Rei", care inseamna "universal" si "Ki", "spirit", "energie", "forta vitala". Reiki este o sansa pentru vindecare, pentru relaxare si pentru prosperitate. Reiki hraneste mintea si sufletul, Reiki trezeste spiritul si face numai bine. Reiki te armonizeaza cu tine insuti, Reiki te incarca energetic, te face sa te integrezi in mediu si sa cunosti adevarata natura a lucrurilor. Reiki este evolutie. Reiki este cunoastere. Reiki este vindecare. Reiki este Lumina!
Capacitatea de a practica Reiki este obtinuta in urma unui acordaj direct obtinut de la un maestru Reiki. Acordajul, numit si "initiere Reiki", regleaza frecventa energetica prin care practicantul se conecteaza la Sursa Universala de Lumina si Energie, creand o legatura permanenta cu aceasta. Acordajele specifice fiecărui sistem diferă considerabil între ele, aşa cum diferă şi cele de la un grad la altul în cadrul aceluiaşi sistem, toate având însă rolul pricipal de a crea o legătură între practicant şi sursa de Lumină, pe de-o parte, şi de a conecta iniţiatul la diferite energii, pe de altă parte.
Simbolurile Reiki ,semne grafice, investite cu putere magică, care au o puternică acţiune energetică asupra celor cărora le sunt adresate. Transmiterea energiei Reiki în timp scurt, oriunde în spaţiu şi timp, fără efort, în folosul altora şi al nostru, se face folosind simbolurile.Simbolurile Reiki sunt o parte importantă şi foarte interesantă a practicii Reiki. Ele îţi dau posibilitatea de a concentra energie Reiki pentru scopuri specifice.Trebuie înţeles foarte bine faptul că simbolurile în sine nu reprezintă decât simple chei care deschid anumite porţi. Ele conectează undeva, într-o anumită dimensiune şi la anumite entităţi de lumină.

 http://hadarugart.weebly.com/podoabe-din-cupru-cu-simboluri-energetice-reiki.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe ce mana se poarta bratara de cupru

Bijuterii handmade din cupru